Betonvágás, fúrás


A legkeményebbet is átvágjuk, 20 éve a szakmában!

Beton, vasbeton, szikla, kő, kerámia falazatok, födémek, aljzatok fúrása, vágása akár 1 m vastagságig.

Tapasztalatunk nagyon széleskörű, cégünk az egyik legmagasabb minőséget képviseli a hazai piacon. Felújítások, értéknövelő átalakítások, funkcióváltási feladatok megvalósításában számíthat ránk.  Büszkék vagyunk arra, hogy referenciáink között tudhatunk gyárakat, szállodákat, plázákat és számos vezető beruházáson is közreműködhettünk (Aldi, Lidl, Gyermey, IKEA, Ferihegy, Hilton). Sikerünk alapja a precizitás, a gyorsaság és a szakértelem.

Betonfúrás rövid határidővel

20 – 600 mm fúrási átmérőig vagyunk képesek akár több méter hosszan is pontosan tartott fúrási nyomvonallal haladni bármilyen szilárd és kemény anyagban. Szellőzők, közművek, gépészeti átvezetések utólagos készítését, bővítését vállaljuk.

Betonvágás, betonfúrás a legjobbaktól

Ügyfeleink az ország legjobb szakembereit és a legmodernebb eszközparkját vehetik igénybe, cégünkön keresztül. A vizes gyémánttárcsás technológiának köszönhetően milliméter pontossággal vágunk, fúrunk illetve por- és rezgésmentesen alakítjuk át még a legkeményebb betonfalat is.

A vágási munkálatokhoz szükséges 50 méteren belül víz- és áramvételi lehetőség, amennyiben ez nem áll rendelkezésre, aggregátort és víztartályt is tudunk biztosítani.

Ipari falvágás, falfúrás

Elsősorban nagyobb, minimum 100.000 Ft feletti projekteket vállalunk.

Falak és födémek vágása méretpontosan

Akár 50 cm vastag monolit és előregyártott vasbeton szerkezeteket, valamint tégla, beton, ytong, szilikát és sziklafalakat alakítunk méretpontosan a megbontás igényei szerint.

Speciális eszközparkunkkal az alábbi vágásokat vállaljuk

  • új ajtók, ablakok helyének kivágása
  • nyilasok bővítése
  • liftek, lépcsőfeljárók készítése
  • dilatációk utólagos kialakítása és vastagítása
  • erkélyek és attika falak levágása/visszavágása
  • nagyobb légtechnikai áttörések helyének kialakítása
  • valamint bontási munkálatokhoz szükséges vágások

 

 

betonfúrás, lyukfúrás betonba

lyukfúrás betonba gépészeti átvezetéshez